Egymásra HangolvaEgymásra hangolva

Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

5. Wellness hétvége a Csipke Hotelben

| 2013. szeptember 22. (vasárnap) 23:40
Szám szerint az ötödik, mégis - amint általában lenni szokott – mintha az első lett volna. Új, többnyire ismeretlen házaspárok, akik izgatottan és derűsen sorakoztak a Hotel recepciójánál.
5. Wellness hétvége a Csipke Hotelben

Verőfényes, szép idővel ajándékozott meg bennünket az ősz szeptember 21-22-én, amikor ez évi, utolsó előtti házaspári wellness hétvégénket tartottuk. Hat házaspár jelentkezett be, szokás szerint most is az ország egymástól igen távoli településeiről; Gyula, Székesfehérvár, Budapest, Kaposvár „képviseltette" magát. Örömmel tapasztaltuk, hogy az ökumenikus jelleg sem szakadt meg: baptista testvéreinken kívül a református és katolikus egyház egy-egy tagja is ott volt közöttünk. Mi is izgatottak voltunk, hiszen soha nem egyszerű feladat egy véletlenszerűen összejött csapatból működőképes, hatékony közösséget létrehozni, amelyben őszintén lehet beszélni igen kényes kérdésekről, és azt is ki kell munkálni, hogy a csoport légköre, lelkisége gyógyító erőt közvetítsen. Ennek a hétvégének különösen nagy élménye volt, hogy az őszinteség és bizalom nagyon hamar felépült közöttünk. Az előadások, a tréning jellegű, vagy éppen játékos feladatok célirányosan és eredményesen szolgálták a kijelölt célokat. Lelkünk és kapcsolatunk kérdései után volt lehetőség a testünket is felfrissíteni a hotel wellness részlegében, ahol szaunázás, vagy a pezsgőfürdő „örömei" közben folytatódtak az ismerkedő, barátkozó, vagy éppen egymást tanácsoló, tapasztalatokat megosztó beszélgetések. Vasárnap áhítattal kezdtük a napot, amely az élet és a rendelkezésünkre álló idő bölcs beosztására tanított. Egy különös mozzanat pedig biztosan sokáig megmarad bennünk. A recepción dolgozó fiatal hölgy, kicsit bátortalanul, de annál határozottabban kért bennünket arra, hogy imádkozzunk értük; a hotelért, az ott dolgozókért... nem osztotta meg a storyt, ami erre indította, de éreztük, hogy komoly a helyzet és a kérés is. Megtettük; hiszem Isten így is működik! Mindenért Neki legye dicsőség! Az utolsó, októberi hétvégénk már „teltházas"! Imádkozzunk együtt az áldásokért!

Megosztás

Partnereink