Egymásra HangolvaEgymásra hangolva

Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

A házasság négy évszaka

Írta: egymásra-hangolva.hu | 2012. május 15. (kedd) 15:58
Az évszakok körforgása akárcsak a természetben, a házasságban is újra és újra megismétlődik. Időről időre beköszönt a tél, amikor a házastársak zárkózottak, magányosak és elégedetlenek; máskor viszont nyitottan, reményteljes várakozással tekintenek a tavaszi megújulás elé. Aztán a nyár melegében sütkéreznek és kényelmesen, gondtalanul élvezik az életet; majd az ősz újra bizonytalanságot, közönyt és aggodalmat ébreszt. De hogyan lehet ezeket a változásokat átvészelni és a kapcsolat javára fordítani?
A házasság négy évszaka

A világszerte népszerű szerző három évtizedes tanácsadói tapasztalatára alapozva elemzi a házasság változó évszakainak sajátosságait. Majd bemutatja, hogy a múlt kudarcaiból való tanulással, a szeretetnyelvek alkalmazásával, megértő odafordulással, egymás céljainak támogatásával, a különbözőségek kiaknázásával és pozitív ösztönzéssel miként lehet valamennyi szakaszban megteremteni az érzelmi stabilitást és a harmóniát. Az önismereti gyakorlatok segítségével a házaspárok elsajátíthatják azokat a készségeket, melyekkel lépéseket tehetnek a változás irányába és megerősíthetik kapcsolatukat.

„ A legtöbben nem szívesen feküdnénk ki a hóba, hogy megvárjuk a fagyhalált. Semmi okunk sincs arra, beletörődjünk a változtathatatlanba. Mindig van kiút, s az ahhoz vezető első lépés a remény!” – biztat a szerző.

Megvásárolható a Harmat kiadó webáruházában!

 

 

Megosztás

A cikk eredetiben itt jelent meg:

Partnereink