Egymásra HangolvaEgymásra hangolva

Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Regisztráció

Miért szükséges a regisztráció?

Honlapunk célja, hogy hozzásegítsünk és támogassunk házaspárokat, családokat a harmonikus családi élet sikeres megteremtéséhez és megtartásához, valamint szakembereink segítségével rendezvényeken, kurzusokon, tanfolyamokon és családi wellness hétvégéken keresztül folyamatosan képezzen. Célunk elérése érdekében a legtöbb anyagunk mindenki számára elérhető. Rendezvényeinkre, kurzusainkra, tanfolyamainkra való jelentkezéshez, képzési segédanyagok megtekintéséhez viszont csak regisztráció és belépés után lehet hozzáférni.

Mire jó, ha személyes adataidat is megadod?

Elöszőr is: minden adatot, amely konkrét személy beazonosításra alkalmas lenne, bizalmasan kezeljük és senki számára ki nem adjuk, alapítványunkon kívül fel nem használjuk!
Ha személyes adataidat megadod, akkor rendezvényeinkre, kurzusainkra gyorsabban jelentkezhetsz, valamint személyesebb, célzottabb információkkal is el tudunk látni.

Felhasználó regisztráció

A teljes neved, mint pl. Teszt Elek! NE használj becenevet!

Egy rövid név, lehetőleg ékezetek, speciális karakterek és szóköz nélkül. Javasolt a nevedből képezni, mint pl. teszt.elek

Kérlek ne használj általános jelszavakat, mint pl. password1, 1234 stb.

Kérünk, hogy elő e-mail címet adj meg, mert erre küldjük ki az értesítéseket is!

Szeretnénk biztosak lenni, hogy emberek regisztrálnak és nem spam robotok! :)

Felhasználói profil

Település, ahol élsz, éltek

A telefonodra semmilyen reklámanyagot nem küldünk és nem használjuk másra, mint kapcsolattartásra, pl. egy eseménnyel kapcsolatban

Naptár

Ha kézzel írod be, akkor FONTOS a formátum! Pl. 2013-12-01

Az Általános szerződési feltételeket elolvastam és elfogadom.
Ennek hiányában a jelentkezés gomb NEM lesz aktív!

vagy Mégsem

Partnereink