Egymásra HangolvaEgymásra hangolva

Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Média ajánlások

Írta: egymásra-hangolva.hu | 2012. május 16. (szerda) 15:15 3705 megtekintés

A szeretet, mint életforma

Szerző
Gary Chapman
Kiadó
Harmat kiadó
Kiadás éve
2011
Ismertető

A szeretetnyelvekről szóló könyvek népszerű szerzője ezúttal azt vizsgálja, hogy melyek azok a jellemvonások és magatartásformák, amelyek a szerető embereket jellemzik, és hogyan alakíthatjuk ki magunkban ezeket a tulajdonságokat. A szeretet tanulható, fejleszthető, és soha nem késő felfedezni és elsajátítani alapvető vonásait – a kedvességet, a türelmet, a megbocsátást, az udvariasságot, az alázatot, a nagylelkűséget és az őszinteséget.

Írta: egymásra-hangolva.hu | 2012. május 15. (kedd) 16:07 3422 megtekintés

Nyerő páros

Szerző
Gary Chapman
Kiadó
Harmat kiadó
Kiadás éve
2009
Ismertető

Az élő kapcsolat konfliktusok keletkezésének és megoldásának folyamata. De vajon az egyenlőség és a különbözőség feszültségével megterhelt emberi viszonyokban hogyan lehet kölcsönös megelégedést szolgáló egyetértésre jutni? Miképpen lehet leszállni a „fájdalom mozgólépcsőjéről”, amely a konfliktusban álló feleket mindaddig fogva tartja, míg az a céljuk, hogy ugyanakkora fájdalmat okozzanak, mint amekkorát nekik okozott a másik?

Írta: egymásra-hangolva.hu | 2012. május 15. (kedd) 16:06 3562 megtekintés

Változzunk együtt

Szerző
Gary Chapman
Kiadó
Harmat kiadó
Kiadás éve
2009
Ismertető

„Minden férj tökéletes nőről álmodik, aki idomulni tud valamennyi elvárásához; minden feleség tökéletes férfira vágyik, aki kérés nélkül kiviszi a szemetet. A néma vágyak és az éles hangú követelések között ingadozva párok ezrei élnek elégedetlenségben. A hibátlan házastársról dédelgetett kép azonban akadályozza a harmonikus együttélést és az intimitást.”

Partnereink