Egymásra HangolvaEgymásra hangolva

Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Belényes

| 2013. január 26. (szombat) 22:28
Ez év januárjában 26-27-én Erdély egyik legszebb vidékén, Belényesben szolgálhattunk egy kapcsolatépítő alkalmon. Hosszú hónapok óta vártuk, hogy elérkezzen ez a néhány nap. Nemcsak a szolgálat mindig örömet jelentő pillanatai miatt, hanem a hely, Erdély különös szépsége és vonzása miatt is.
Belényes

Az elmúlt nyáron ismertük meg Belényes baptista pásztorát, Mike Józsefet és családját. Nagyszerű napokat töltöttünk együtt a Hargitán, és a kapcsolat azóta sem szakadt meg, sőt úgy vélem, mélyebb, testvéribb és barátiabb is lett. Amikor házaspároknak szervezett alkalmakra készülünk, ott van bennünk az a gondolat: vajon mire lesz elég néhány rövid nap! Aztán rá kell jönnünk, hogy Isten mindig előttünk, emberek előtt jár, olykor sok-sok lépéssel, és mindent előkészít. Főként a szívekben tudja ezt megtenni, ha van engedelmes Őrá figyelés. Ez történt Belényesben is. De igazi odaszenteltségre vall az is, ahogyan Adina és József előkészítette és megszervezte az egész hétvégét. Kb. 60 személlyel (30 házaspárral) voltunk együtt. Vidám, játékos hangulatban ismertük meg és fogadtuk el egymást. Ez vonta maga után azt légkört, amelyben súlyos igazságok megbántások, fenntartások nélkül hangozhattak el. József zenei tehetsége, ihletett éneklése tette még gazdagabbá ezt a két napot.

További képek

Belényes Belényes Belényes
 
Megosztás

Partnereink