Egymásra HangolvaEgymásra hangolva

Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Túlélő táborok

Írta: egymásra-hangolva.hu | 2012. április 16. (hétfő) 03:20
Szolgálatunknak egy olyan részterülete, amely a fizikai megterheléseken keresztül mutatja be az együttműködés, vagy éppen az önállóság elsajátítását, a saját döntéseink következményeinek felelős vállalását. A résztvevők elgondolkodhatnak saját terhelhetőségükről, kitartásukról, szembesülhetnek azzal, hogy milyen következményei vannak annak, hogy „nem bírom, feladom". Kimondottan ajánlott családos férfiak számára, akik egy ilyen alkalmon megtanulhatják az egymásért, a rájuk bízottakért való kiállást, felelősségvállalást, az érett, férfias viselkedést.

 Játékos formában van lehetőség arra, hogy a praktikus, de mára már sokak által „elfelejtett" tevékenységek (pl. tűzgyújtás, csapda- vagy íjkészítés, sebesültszállítás, stb.) rejtelmeibe betekintést kapjanak. Nem elhanyagolható az sem, hogy mindez a tevékenység természetes környezetben zajlik, ahol a természet szeretete és védelme, az élővilág megbecsülése és a benne való gyönyörködés prioritást élvez. Ebben a tevékenységünkben a Nemzetvédelmi Egyetem egy nyugállományú főtisztje jelenti a megbízható szakmai hátteret.

Megosztás

Partnereink