Egymásra HangolvaEgymásra hangolva

Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Szolgálataink

Írta: egymásra-hangolva.hu | 2012. április 16. (hétfő) 03:25 2026 megtekintés

Kiegészítő tevékenység

Szeretnénk egy, az eddigiekben felvázolt témakörökben, tematikusan összeállított könyvtár (könyvek, CD, DVD, újságok) felállítását, ahol önállóan is lehetőség adódik az ismeretek begyűjtésére. Aktív részvállalás a település (Tázlár) közösségi életében, nem csak a vallási felekezetekkel, hanem az összes többi, erre készséget mutató intézmény, társadalmi szervezet részvételével.

Írta: egymásra-hangolva.hu | 2012. április 16. (hétfő) 03:23 2144 megtekintés

Képzési területek

Profilunkban szeretnénk megjeleníteni az egyre nagyobb igényben felmerülő életvezetési tanácsadás biztosítását is. Ennek keretében nemcsak konkrét „esetek" tanácsolásában, hanem olyan szakemberek kiképzésében is segíteni szeretnénk, akik családjukban, kisebb-nagyobb közösségeikben segítő tevékenységet tudnak vállalni és végezni az életvezetési tanácsadás (családi életre nevelés, prevenció a függőségek területén) szolgálatában.

Írta: egymásra-hangolva.hu | 2012. április 16. (hétfő) 03:20 2520 megtekintés

Túlélő táborok

Szolgálatunknak egy olyan részterülete, amely a fizikai megterheléseken keresztül mutatja be az együttműködés, vagy éppen az önállóság elsajátítását, a saját döntéseink következményeinek felelős vállalását. A résztvevők elgondolkodhatnak saját terhelhetőségükről, kitartásukról, szembesülhetnek azzal, hogy milyen következményei vannak annak, hogy „nem bírom, feladom". Kimondottan ajánlott családos férfiak számára, akik egy ilyen alkalmon megtanulhatják az egymásért, a rájuk bízottakért való kiállást, felelősségvállalást, az érett, férfias viselkedést.

Írta: egymásra-hangolva.hu | 2012. április 16. (hétfő) 03:20 2596 megtekintés

Lelkigyakorlatos alkalmak

Hisszük, hogy világnézettől függetlenül szükség van a láthatatlan, de valóságosan meglévő „belső énünk" karbantartására és táplálására. Lehetőséget kívánunk biztosítani az egyszerű elcsendesedésre, de arra is, hogy jól felépített és kiválóan kiképzett lelki vezetők (tanítók, lelkigondozók, lelkipásztorok) vezetésével szervezett alkalmakon vehessenek részt az arra igényt tartók.

Partnereink