Egymásra HangolvaEgymásra hangolva

Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Partner-kapcsolat

Írta: Párta Péter | 2013. június 05. (szerda) 14:12

Alapítványunk fontosnak tartja, hogy minél több család, párkapcsolat harmonikus lehessen, ezért nagy hangsúly fektet a családok, házaspárok támogatására. Célunk, hogy segítsük a családokat, házaspárokat, leendő házaspárokat a harmonikus lékkör  kialakításában, fenntartásában. Szeretnénk minél több oldalról is szolgálni az erre igényt tartók felé, így online tartalmakkal, rendezvények szervezésével és igény szerint személyes kapcsolattal is jelen szeretnénk lenni a családok, házaspárok életében. Ha rendezvényeinkről, szolgálatainkról bővebben is szeretnél olvasni, kattints a linkre.

Ahhoz, hogy minél több ember megismerhesse alapítványunk munkáját és a célcsoportok mindig pontos információ kapjanak munkáinkról, elindítottunk egy elektronikus kampányt, aminek köszönhetően több gyülekezet és keresztény szervezet honlapján is megjelenünk banner formájában. Köszönjük minden eddigi gyülekezet és szervezet ilyen fajta támogatását!

Az alapítványunk jelenlegi partnereiről bővebben itt olvashatsz.

Jelenleg az alábbi bannereket használjuk, de igény szerint, ha szükséges készítünk más méretben is.

Fektetett kivitel, 468 x 60 pixel méretben

Sablon1

Állított kivitel, 160 x 200 pixel méretben

Sablon2

Ha úgy gondolod, hogy gyülekezeted vagy céged / szervezeted tudna nekünk egy kis területet adni a honlapján, hogy hirdethessük alapítványunk szolgálatát, kérlek írd meg nekünk a Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez. és felvesszük a kapcsolatot.

Köszönjük!

Partnereink