Egymásra HangolvaEgymásra hangolva

Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Munkatársaink

Írta: Révész Anett | 2012. május 09. (szerda) 01:13

Beke László

Beke László és családja

Az alapítvány szakmai vezetője, családgondozója, és egyben a Tázlári Baptista Gyülekezet lelkipásztora.

Feleségemmel, Beke Bettyvel együtt életünk egyik nagy céljának tekintjük azt, hogy segítsünk minden párnak megtalálni a boldogságot a párkapcsolatában.

Hisszük, hogy a házasság Isten egyik legnagyobb ajándéka!

Küldetésünk során jól tudjuk kamatoztatni a családgondozói tanulmányainkat: mindketten a Baptista Teológián tanultunk Budapesten, majd Teológiai mesterképzésben vettünk részt Heiligenkreutzban, ahol többek között a lelkigondozás, családgondozás és gyermeknevelés témakörében folytattunk tanulmányokat. Három éve a Pünkösdi Teológiai Főiskolán pasztorálpszichológiát tanultam. Feleségem, Betty pedig a Debreceni Egyetemen mentálhigiénés szakemberként diplomázott.

Alapítványi munkánkhoz a gyakorlatot a Baptista Egyház Családi Szolgálatának munkatársaiként szereztük meg.

Kiss István

Kiss István

A kuratórium elnöke, gazdasági vezető

Az első pillanattól kezdve szívvel-lélekkel dolgozik az alapítványért, és intézi annak gazdasági-és pénzügyeit. Feleségével, Kiss Adriennel együtt vezetik az alapítvány adminisztrációját, hivatalos ügyekben képviselik az alapítványt.

 

Párta Péter

Párta Péter és családja

A kuratórium tagja, informatikai-és technikai vezető

Lelkesen vezeti az informatikai és technikai jellegű munkákat úgy, hogy az a lehető legjobban működjön, és a felhasználók minden elvárásának megfeleljen (honlap fejlesztés- és üzemeltetés, rendezvény technika). Felesége, Pártáné Csorba Anita vezeti a médiaajánló rovatot, valamint a honlap egyik korrektora.

 

 

Révész Balázs

Révész Balázs és családja

A kuratórium tagja, marketing- és kommunikációs vezető

Marketing tanácsadóként felel az alapítvány arculatáért és kommunikációjáért. Feleségével, Révész Anettel együtt készítik a marketing kommunikációs anyagokat, és soha nem fogynak ki az új ötletekből.

Partnereink