Egymásra HangolvaEgymásra hangolva

Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Családi összhangzattan

Írta: egymásra-hangolva.hu | 2012. május 15. (kedd) 16:02
Gary Chapman könyve iránytűt ad a családok kezébe. Saját családi életének buktatóit sem elkendőzve megmutatja, mennyire fontos a szolgálatkészség, a házastársak meghitt kapcsolatának elmélyítése, egymás tisztelete, megbecsülése és bátorítása, és hogyan forrasztja mindezeket egységbe a szeretet kötőanyaga. Haszonnal forgathatják a könyvet mindazok az olvasók, akik meglévő vagy jövendőbeli családjuk összhangját szeretnék megteremteni vagy helyreállítani.
Családi összhangzattan

  Dr. Márki László
         a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke

A családi harmónia öt jellemzője

Gary Chapman írása azoknak a könyveknek a sorába illeszkedik, melyet a pszichiáter író, dr. Ross Campbell gyermeknevelésről szóló népszerű művei fémjeleznek. E témában a két szerző alkotótársként is részt vett közös művek létrehozásában. Chapman könyvének különlegessége, hogy a családi élet egészét vizsgálja, és a gyermeknevelés alapkérdéseit a szülők kapcsolatának összefüggésébe ágyazza. A szerző személyes élményei több évtizedes tanácsadói munkájának tapasztalatai alapján meggyőződéssel vallja, hogy a könyvben leírt öt alapelv nélkülözhetetlen az egészséges családi élethez. Jól hasznosítható gyakorlati útmutatásai és tanácsai a harmonikus együttélés művészetének rejtelmeibe kalauzolják az olvasót.

Megvásárolható a Harmat Kiadó webáruházában!

Megosztás

A cikk eredetiben itt jelent meg:

Partnereink