Egymásra HangolvaEgymásra hangolva

Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Szülőakadémia

| 2013. szeptember 16. (hétfő) 10:54
Különösen hangzott számomra ez az elnevezés; már itt tartanánk? Akadémiai évfolyamokat koptatunk szülőként? Igen, az eltelt évek számát illetően sokunknál már itt kellene tartani. De más értelmezésben lehet, hogy még az alapozó ismeretek elsajátításánál tartunk?

A Békési Baptista Gyülekezet hívott meg szeptember 14-15-re a fent nevezett alkalomra. A téma (pontosabban 4 téma) valóban „haladóknak” szóló volt, de a „kezdők” is sokat profitálhattak, ha nyitott értelemmel hallgatták az előadásokat, ill. vettek részt a beszélgetésekben.

Szombaton délelőtt 9 órától a Városi Művelődési Központban tartottuk az alkalmakat. A nap folyamán két témát beszélgettünk át részletesen: az Intimitást, mit tartósan jellemző állapotot, és a Családon belüli kommunikációt. A beszélgetésekben sikerült igazán „nyakon csípni” a problémákat: hol, miért fogyott el a kapcsolatból az érzékenység, megértés, hogy lehet ezeket visszahozni, mit és mennyit kell ezekért dolgozni.

Vasárnap már a Gyülekezet imaházában volt két alkalmunk. Ezeken a Különbségeink: probléma vagy lehetőség? kérdését, ill. egy olyan témát vetettünk fel, aminek a Férfivá alkotott az Isten címet adtam. Vidám, jó légkörű, de kellő mélységét és komolyságát mindvégig megőrző alkalmakon vehettünk részt! Áldott legyen érte az Isten!

Megosztás

Partnereink