Egymásra HangolvaEgymásra hangolva

Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Újfehértó

| 2013. április 11. (csütörtök) 08:23
Újfehértó Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egyik jellegzetes kelet-magyarországi települése. Egy rövid ideje tartó, de annál őszintébb baráti kapcsolat (Karancsi Csaba és felesége) révén kaptuk a meghívást, hogy a helyi gyülekezetben a család, házasság kérdéseiről, egy hosszú hétvége adta lehetőségeket kihasználva szolgáljunk a testvérek között. 
Újfehértó

Április 11-14 között tartottuk az alkalmakat, minden este, több órán keresztül, változó létszámmal. Az előadások mellett volt bőven lehetőség személyes beszélgetésekre, játékra, ismerkedésre, kényesebb kérdések felvetésére is, persze szűkebb keretek között. Külön öröm és meglepetés volt számunkra, hogy régi ismerősünk és barátunk, az újfehértói református lelkipásztor házaspár, akikkel közel húsz évvel ezelőtt egy településen szolgáltunk, most Újfehértón végzik szolgálatukat. Jó volt az emlékeket és baráti, testvéri kapcsolatot velük is megújítani. Hálásak vagyunk a mi Urunknak, az Úr Jézusnak, hogy a szolgálat örömei mellett ezekkel is megajándékozott bennünket!

Megosztás

Partnereink