Egymásra HangolvaEgymásra hangolva

Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Az én családom - Tázláron

| 2013. március 21. (csütörtök) 00:58
A Családgondozó és Védőnői szolgálattal közösen szerveztünk egy havonként tartandó sorozatot, amelynek neve: Az én családom. Az ötlet onnan indult, hogy a faluban meglehetősen sokan élnek olyan családok, akik az anyagi nehézségeiken túl, más problémákkal is küzdenek.
Az én családom - Tázláron

Gyermeknevelési kérdésekben, a házasságukat illetően sok bizonytalanság, kérdés van bennük. Örömmel vállaltuk el ezt a lehetőséget (is), hiszen a kezdetektől az volt a vágyunk, hogy a településen élők számára is értéket tudjunk közvetíteni.

Az első este főként az ismerkedéssel, a kapcsolat megalapozásával telt. De komoly kérdésekről is sikerült nagyon jó hangulatban, sok-sok nevetéssel fűszerezetten beszélnünk. Úgy éreztük, hogy sikerült egymást kölcsönösen elfogadni, és jó reménységgel nézünk az áprilisi folytatás elé, amelynek időpontját az elkövetkező napokban fogjuk kijelölni.

Megosztás

Partnereink