Egymásra HangolvaEgymásra hangolva

Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Hargita: Élvezd az életet feleségeddel...

| 2012. augusztus 21. (kedd) 00:01
Még a tavasz folyamán érkezett egy kérés az erdélyi baptista testvérektől, hogy az általuk szervezett fiatal házas hét előadói és tanácsadói szolgálatát tudnánk-e vállalni. Akkor örömmel mondtunk igent, amit azóta is a legjobb döntéseink egyikeként tartunk számon. Gyönyörű környezetben, az erdélyi Hargita hegységben épült Hargita Keresztyén Táborban tölthettünk el egy hetet, sok kedves fiatal házaspár és gyermekeik társaságában.

A hét központi gondolata: Élvezd az életet feleségeddel, akit szeretsz, mulandó életed minden napján! Négy gondolatkörben tanulmányoztuk együtt Isten életünkre vonatkozó akaratát: testi és szellemi/lelki intimitás; házaspárként és családként élni a gyülekezetben; gyermekeink nevelése, mint életünk meghatározó területe; betegség, próba, kísértés, szegénység vagyis: házasságunk a bajok idején. Mindezek a kérdések az alapgondolatnak megfelelően az öröm, boldogság megélésének lehetőségeivel együtt kerültek értelmezésre. Több alkalom adódott arra is, hogy betekinthettünk néhány család életének mélyebb részleteibe. Hálásak vagyunk azért, ahol segíteni tudtunk, és imában gondolunk azokra is, ahol a gyógyuláshoz hosszabb idő szükséges. A szabad programok szintén olyan alkalmat kínáltak, ahol őszinte barátságok alakulhattak ki, ezek kedves emlékét úgy gondolom, sokáig érezni fogjuk!

Megosztás

Partnereink