Egymásra HangolvaEgymásra hangolva

Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Családi wellness hétvége

Írta: Párta Péter | 2012. június 24. (vasárnap) 23:22
Az elmúlt hétvégén megrendezésre került az első családi wellness hétvége a kiskunhalasi Csipke Hotelben. 12 fővel indultunk, különböző összetételű és korú házaspárokkal, mégis spontán olyan tökéletes csoporttá alakultunk, amelyet csakis Isten tud kiformálni. A tanítások és beszélgetések által mindannyian többként mentünk haza.

2012. június 22-23-án "Családi wellness hétvége" néven megtartottuk a sorban első, de biztosan nem utolsó házaspároknak szervezett hétvégénket. A kiskunhalasi Csipke Hotel nyújtott lehetőséget a házaspárok elszállásolásában, étkeztetésében, valamint az előadások megtartásához rendelkezésünkre bocsátotta konferencia termét. A teljes kikapcsolódáshoz pedig nem maradhatott el a hotel wellness részlegének kipróbálása sem, amelyet szinté a Csipke hotel nyújtott számunkra.

Laci és Betty nagyszerűen megtalálták az előadásokra, házaspári kérdőívekre és feladatokra, valamint a csoport foglalkozásokra, beszélgetésekre szánt idők arányát. Az előadások alapját Gary Chapman "A házasság négy évszaka" című könyv adta meg, melyet Laciék kiegészítettek két nagyszerű előadással: "Kapcsolatra teremtve" és a "Veled vagyok egész".

A résztvevők mindegyikének számolnia kellett azzal a ténnyel, van az övénél jobb házasság is, még akkor is, ha úgy gondoljuk, minden rendben van a házasságunkban. A beszélgetések, előadások, feladatok mind abban segítettek, hogy felismerjük jelenünket és megalapozzák jövőnket. Ha volt is, aki nem akart első körben őszinte lenni önmagához és társához, esetleg a csoporthoz, az a 2 nap alatt megtette. Mert Isten előtt már nem voltunk idegenek, még ha a csoport többségét akkor láttuk először.

Aki csak teheti, a következő wellness hétvégére jöjjön el, megéri!

A két nap hangulatát csupán képekkel nem lehet visszaadni, de pár azért felkerült a honlapunkra a galériába.

Az előadások hanganyagai és néhány prezentáció hamarosan megtekinthető és letölthető lesz honlapunkról.

Megosztás

Partnereink